Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 72537/3-7-2023
Το KetoFerm περιέχει έναν συνδυασμό ινών μήλου, φρουκτοολιγοσακχαριτών και ένα μοναδικό μείγμα εκχυλισμάτων από 35 φρούτα και λαχανικά, που έχουν υποστεί ζύμωση. Περιεχόμενο:13.5 g(30 κάψουλες)
Το συμπλήρωμα διατροφής αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται υπό φαρμακευτική επίβλεψη στην Τσεχική Δημοκρατία, σε συμμόρφωση με τους αυστηρότερους κανόνες και πρότυπα της ΕΕ. Πίσω από την ανάπτυξη του προϊόντος βρίσκεται η ομάδα του Επιστημονικού Συμβουλίου της ESSENS, που αποτελείται από ειδικούς και φαρμακοποιούς, οι οποίοι βρίσκονται στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά παρασκευασμένες πρώτες ύλες, συντηρητικά, σταθεροποιητές ή χρωστικές ουσίες. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη ή λακτόζη και είναι κατάλληλο για βίγκαν.
Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα, να λαμβάνεται το πρωί, κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα με άφθονο νερό.
Οδηγίες χρήσης: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν προορίζεται για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά.
Κατασκευαστής: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno
Γιατί να καταναλώνετε το ESSENS KetoFerm;
Κατά τη διάρκεια της δίαιτας keto, μια παρενέργεια μπορεί να είναι η αλλαγή στο μικροβίωμα με μειωμένη εντερική περισταλτικότητα, που οδηγεί σε δυσκοιλιότητα. Αυτό οφείλεται στην περιορισμένη πρόσληψη φυτικών ινών, οι οποίες βρίσκονται συνήθως στο ψωμί, τα όσπρια κ.λπ.
Η ζύμωση 35 φρούτων και λαχανικών πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία μέσω βακτηρίων γαλακτικού οξέος, γαλακτοβάκιλλων, μπιφιδοβακτηρίων και ζυμομυκήτων. Δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα διαλυτών μικροϊνών, που είναι το κύριο θρεπτικό συστατικό και ο ευεργέτης του εντερικού βλεννογόνου, και επίσης ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης αφαιρείται και η ζάχαρη από τον καρπό. Το πλεονέκτημα ενός μίγματος φρούτων και λαχανικών είναι η υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος φιλικών βακτηρίων, σε αντίθεση με τις μονοσυστατικές ίνες. Τα φρούτα που έχουν υποστεί ζύμωση χρησιμεύουν, ως αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά και μπορούν να έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες, διαλυτές πρεβιοτικές δύσπεπτες ίνες, διεγείρουν την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο παχύ έντερο, αναστέλλουν την ανάπτυξη πιθανών παθογόνων, υποστηρίζουν τη δραστηριότητα του εντέρου και έτσι ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Οφέλη από εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών που έχουν υποστεί ζύμωση:
Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου σάκχαρα
Σημαντική πηγή φυτικών ινών
Περιέχουν έως και 90% μικροΐνες, οι οποίες είναι μια ιδανική ποικίλη διατροφή για τα εντερικά βακτήρια
Συμβάλλει στη βελτίωση της εντερικής λειτουργίας, συμβάλλοντας έτσι στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Συστατικά: εκχυλίσματα, που έχουν υποστεί ζύμωση (μήλο, καρότο, μούρο, ραπανάκι, ανανάς, πορτοκάλι, λεμόνι, παντζάρι, δαμάσκηνο, φρούτο του πάθους, καρπούζι, φραγκοστάφυλο, γκρέιπφρουτ, σταφύλι, ροδάκινο, acerola, κράνμπερι, φράουλα, βατόμουρο, κεράσι, αρώνια , μύρτιλο, αχλάδι, ρόδι, μπανάνα, παπάγια, λίτσι, πεπόνι, ντομάτα, σπαράγγια, Ziziphus jujuba, κράταιγος, μπρόκολο), φρουκτοολιγοσακχαρίτες κιχωρίου, ίνες μήλου, αντισυσσωματικοί παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου)- κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη) .
Περιεκτικότητα σε δραστικά συστατικά | 1 κάψουλα | % NRV
Χυμοί φρούτων και λαχανικών, που έχουν υποστεί ζύμωση | 240 mg | -
Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) (FOS) | 80 mg | -
Ίνες μήλου | 36 mg | -
*NRV = Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών